Požarevac – Tulba

Hajduk Veljkova 43

Požarevac

Naselje Tulba u Požarevcu jedno je od najvećih u gradu, ali su njegovi stanovnici nedovoljno snabdeveni objektima u kojima mogu podmiriti svoje osnovne dnevne ali I druge potrebe za namirnicama I svemu što je potrebno za jedno domaćinstvo.

Kao uspešno preduzeće, okrenuto pre svega svojim krajnjim korisnicima I njihovom zadovoljstvu, kompanija Styline iz Požarevca u sredu,1. Decembra 2021. Godine u 10h časova, otvara vrata još jednog maloprodajnog objekta u nizu, kupcima već dobro poznatog trgovinskog lanca, upravo na “požarevačkom Banovom brdu”.

U pitanju je market koji će svojim širokim asortimanom omogućiti svim stanovnicima ovog dela Požarevca,a I šire, da lako dođu do kvalitetnih I povoljnih proizvoda široke potrošnje, pažljivo biranih, upravo po ukusu vernih kupaca.

Stalno širenje mreže maloprodajnih objekata trgovačke kompanije Styline, u kojima se poštuje kupac velikim asortimanom po pristupačnim cenama I besprekornom higijenom, ali I status I vrednost domaćeg proizvoda, nastavlja se otvaranjem pomenutog marketa na Tulbi.

Posetite novi Styline u Požarevcu na brdu Tulba.